Five guys den haag hamburger restaurant review

Ik heb in een aantal blogs gerefereerd naar een hamburger die ik in New York had gegeten en die, misschien mede door de sfeer, mijn all time favorite is. Alles klopte gewoon aan die burger: ontzettend veel smaken, zoet, zuur, zout knapperig alles zat er in! Die hamburger van Five Guys (Website) was echt een fantastische ervaring. En wat blijkt? Tegenwoordig kun je ze gewoon in Nederland bestellen! Wat in de VS in 1986 begon als hamburgertent is inmiddels een serieuze internationale hamburgerketen. Dit jaar zijn filialen in Rotterdam, Utrecht en Den Haag geopend en ik moest daar natuurlijk heen. 

Bekijk recept

Thoms restaurant rotterdam review eten

Ik was al een paar keer langs gelopen bij Thoms restaurant in Rotterdam. Een nieuwe zaak aan de Meent. Deze zaak ziet er erg mooi uit en ik heb daarom ook gekeken op de menukaart. Volgens mij stonden er in het begin gerechten als uitsmijters op. Dit stond mij niet aan en ik ben vervolgens nog een paar keer langsgelopen. Tot de laatste keer, toen zag ik dat ze de menukaart hadden veranderd of ik had niet goed gekeken de eerste keer. Nu schitteren er gerechten op als black angus burger, grilled steak, kippendij en pulled lamb. Kijk en daar worden we blij van.

Bekijk recept

Sugo pizza rotterdam Aert van Nesstraat review lekker

Ik ben echt een fan van pizza. Ik maak zelf vaak pizza zoals hier en vind ze in de gemiddelde pizzeria regelmatig tegenvallen. Maar dan Sugo (deze site) in Rotterdam op de Aert van Nesstraat. Voor het eerst in Nederland de pizza al taglio en wat voor een! Deze makers hebben goed bestudeerd hoe je de beste pizza’s maakt. Zeker het omrijden waard. Misschien wel de beste pizza die ik ooit op heb…

Bekijk recept

Vicini Rotterdam Osteria restaurant uit eten manneneten osteria vicini

Mannen uit eten: Osteria Vicini Rotterdam

Deze week voor de 2de keer gegeten bij Osteria-Vicini in Rotterdam. Ik was er al enkele keren langsgereden en de uitstraling van het restaurant trok me destijds aan.

Nu dus voor de 2de keer geweest omdat het zo goed was bevallen. Het restaurant bevind zich op de korte kade 63 in de mooie wijk Kralingen vlakbij het Kralingsebos. Dit buurtrestaurant is industrieel ingericht en helemaal van deze tijd. Bij binnenkomst is er een mooie lange bank. Door het restaurant heen staan stoelen en tafels van verschillende materialen. Oude fabriekslampen afgewisseld door moderne spots.

Bekijk recept