Five guys den haag hamburger restaurant review

Ik heb in een aantal blogs gerefereerd naar een hamburger die ik in New York had gegeten en die, misschien mede door de sfeer, mijn all time favorite is. Alles klopte gewoon aan die burger: ontzettend veel smaken, zoet, zuur, zout knapperig alles zat er in! Die hamburger van Five Guys (Website) was echt een fantastische ervaring. En wat blijkt? Tegenwoordig kun je ze gewoon in Nederland bestellen! Wat in de VS in 1986 begon als hamburgertent is inmiddels een serieuze internationale hamburgerketen. Dit jaar zijn filialen in Rotterdam, Utrecht en Den Haag geopend en ik moest daar natuurlijk heen. 

Bekijk recept

Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij het restaurant Jamey Bennet heb gegeten. Toch wilde ik jullie dit adresje in hartje Den Haag niet onthouden. Het is een ontzettend leuke zaak! Zeer mooi en modern ingericht, groot en voorzien van een mibrasa houtskool oven. Top! Je kunt hier terecht voor buikspek, Iberio ribs, bavettes, kippetjes of een kalfsburger. Maar er staan ook een heleboel mooie vegetarische-, en visgerechten op deze shared dining kaart.

Bekijk recept

Cafe Franklin Den Haag Valkenbosplein review recensie

Vlakbij waar ik woon heb je café Franklin dat veel gebruik maakt van de Big Green Egg. Daar moest ik natuurlijk een keer eten. Het eetcafé sluit helemaal aan bij waar de laatste tijd zoveel vraag naar is. Goed eerlijk eten van de BBQ, in een hippe zaak en met een uitgebreide bierkaart. Dat kan alleen maar goed gaan. Op naar café Franklin!

Bekijk recept