Lamsrack op de big green egg bbq recept weber tijm rozemarijn lam lamsvlees

Lamsvlees is en blijft gewoon top! Lamsracks zien er ook nog eens heel gaaf uit. Je kunt deze al voorbereid en schoongemaakt kopen. De combinatie van lamsvlees met rozemarijn en tijm is echt een winnaar. Ik heb deze kruiden samen met salie en bieslook bij mij in een kistje staan. Zo kan ik altijd gebruik maken van verse kruiden. Probeer dit recept gewoon eens en je zult zien: deze lamsrack op de Big green egg is zo moeilijk nog niet!

Bekijk recept

Lamskoteletten op de big green egg bbq recept lam lamsvlees

De lente geeft het begin aan van het lamsvlees. Toch is het meeste lamsvlees wat gebruikt word van het jaar daarvoor. Alleen zuiglam is het vlees van een lammetje dat tussen de 20 dagen en de 60 dagen oud is. Lamskoteletten worden gesneden uit het rib-,lende,- en schoudergebied. Medium garing is voor dit product belangrijk. Deze lamskoteletten op de Big Green Egg heb ik gemaakt met een muntsaus een vaak gebruikt begeleider van dit mooie vlees.

Bekijk recept